Στην "Αυλή" Οι Ωραιότερες Σας Στιγμές! Αναλαμβάνουμε Την Διοργάνωση Εκδηλώσεων Στα Άνω Πατήσια!

Διοργάνωση Εκδηλώσεων Στα Άνω Πατήσια!

+30 210 25 86 424

Τηλέφωνο Κρατήσεων

Ανθέων 37-39

Άνω Πατήσια, Αθήνα

info@avlimeze.gr

Email

Στην “Αυλή” οι ωραιότερες στιγμές της ζωής σας!

Οργανώστε στην “Αυλή” τις ωραιότερες στιγμές τις ζωής σας. Κοντά μας μπορείτε να γιορτάσετε τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας, γενέθλια δικά σας ή τον αγαπημένων σας προσώπων, σε ένα οικογενειακά διαμορφωμένο χώρο.

Το μενού μας διαμορφώνετε από πολίτικους και όχι μόνο, χειροποίητους μεζέδες, εκλεκτά κρέατα και πάντα τα πιο φρέσκα υλικά, τα οποία επιλέγουμε για την προετοιμασία των πιάτων μας. Αγνά ελληνικά προϊόντα, μεράκι, αγάπη, φαντασία είναι τα χαρακτηριστικά της κουζίνας μας, που θα μείνει αξέχαστη τόσο σ’ εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.

Ελάτε κοντά μας να διαμορφώσουμε τις γεύσεις που θα συμπληρώσουν και θα ολοκληρώσουν μια υπέροχη βραδιά!

Διοργανώστε μαζί μας την κοπή πίτας της εταιρείας σας, ή της ομάδας σας, ή του συλλόγου σας, συναντήσεις συμμαθητών, ακόμα και συναντήσεις μεταξύ πελατών/προμηθευτών και μαγέψετε τους καλεσμένους σας με τις γεύσεις μας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο διασκεδάστε κοντά μας με την παρέα ζωντανής μουσικής με μελωδίες από το παρελθόν σε συνδυασμό με εξαιρετικό φαγητό σας υποσχόμαστε μια υπέροχη έξοδο.

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, ανακαλύψτε τις γεύσεις μας, επισκεφτείτε τον χώρο μας, γευτείτε τις νοστιμιές μας, γίνετε ένα με την παρέα μας, διασκεδάστε, γελάστε, απολαύστε. Μπείτε και εσείς στην μαγεία της “Αυλής” και περάστε μοναδικές στιγμές. Αν ενδιαφέρεστε για διοργάνωση εκδηλώσεων στα Άνω Πατήσια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Στην “Αυλή” πάντα οι ωραιότερες στιγμές της ζωής σας γίνονται πραγματικότητα! 

“Ο Χώρος Μας Αντιπροσωπεύει Με Τον Καλύτερο Τρόπο Τον Ορισμό Της Οικογενειακής Ταβέρνας. Είναι Ζεστός Και Λιτά Διακοσμημένος Με Έντονη Την Παρεΐστικη Διάθεση, Την Οποία Θα Την Καταλάβετε Από Την Πρώτη Στιγμή Που Θα Σας Υποδεχτούμε Και Θα Πάρουμε Την Παραγγελία Σας.”