Η "Αυλή" Είναι Μια Οικογενειακή Και Αυθεντικά Παραδοσιακή Ταβέρνα Στα Άνω Πατήσια, Με Άρωμα Πόλης...

Οικογενειακή Ταβέρνα Στα Άνω Πατήσια!

+30 210 25 86 424

Τηλέφωνο Κρατήσεων

Ανθέων 37-39

Άνω Πατήσια, Αθήνα

info@avlimeze.gr

Email

Η “Αυλή” είναι μια οικογενειακή ταβέρνα στα Άνω Πατήσια που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία από το 2011.

Ο χώρος μας αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τον ορισμό της οικογενειακής ταβέρνας. Είναι ζεστός και λιτά διακοσμημένος με έντονη την παρεΐστικη διάθεση, την οποία θα την καταλάβετε από την πρώτη στιγμή που θα σας υποδεχτούμε και θα πάρουμε την παραγγελία σας.

Στην “Αυλή” προσφέρουμε χειροποίητα καλαμάκια και καλο-μαγειρεμένα ψητά, που σερβίρονται κατευθείαν από τα κάρβουνα στη λαδόκολλα, με τις πατάτες πάντα κομμένες στο χέρι και τηγανισμένες με αγνό παρθένο ελαιόλαδο τοπικών παραγωγών.

Στο κατάλογο μας θα βρείτε πιάτα με επιρροές από την Πόλη -λόγω καταγωγής- όπως το πολίτικο με σουτζούκι, παστουρμά, ντομάτα και κασέρι ή τα διάσημα τυροσουτζουκάκια, για όσους αγαπάνε τέτοιες γεύσεις. Ότι πρέπει για τους χειμερινούς μήνες!

Για όσους νηστεύουν, στην “Αυλή” μας έχουν πάντα την ευκαιρία να δοκιμάσουν νηστίσιμα πιάτα και θαλασσινούς μεζέδες με τα γνωστά συστατικά της επιτυχίας που ακολουθούμε όλο το χρόνο.

Η “Αυλή” ξέρει τα συστατικά της επιτυχίας: ωραία αρώματα, φρέσκα υλικά και πολύ μεράκι! Βρείτε μας, Ανθέων 37-39 στα  Άνω Πατήσια, απέναντι από το γήπεδο του Απόλλωνα στη Ριζούπολη. 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο σας διασκεδάζουμε με ζωντανή Ελληνική μουσική, παρέα με τους Βασίλη Θαλασσινό και Βασίλη Αθανασούλη!

“Από Τα Κάρβουνα, Τα Φρέσκα Κρεατικά Σερβίρονται Κατευθείαν Στην Λαδόκολλα! Με Εξαιρετικό Ψήσιμο Που Αναδεικνύει Μυρωδιές, Γεύσεις, Υφές... Όλα Με Άρωμα Πόλης!”